Slăbitul este distractiv

4

Dacă sunteți gata să piardă în greutate și păstrați-l, studiile arată că o mare parte din succesul dumneavoastră va depinde de capacitatea dumneavoastră de a încetini-roll obiceiuri mai sănătoase în viața ta și să le facă permanente. Cu alte cuvinte dacă planul dvs. include începerea unei noi diete extreme și a unui nou regim de fitness nebun-greu dintr-o dată, vă stabiliți pentru eșec. Da, tu ar trebui să limiteze lactate, limita de grâu, zahăr limită, limită de cartofi albi, limita de alcool mai ales mixere, bere și vin, dar tu ar trebui să înceapă prin limitarea una dintre astea la un moment dat spune .

În timp, alegeți altul pentru a elimina. Dar aceasta nu este singura decizie simplă pe care o puteți lua chiar acum pentru a vă stabili o cale de pierdere în greutate cu adevărat de succes. De asemenea, puteți hack frigider pentru a fi mai sanatos, truc corpul tau pentru a fi instalator, și să spun câteva cuvinte cu voce tare de fiecare acum și apoi, care sunt garantate pentru a stimula starea ta de spirit și te vei simți mult mai pozitive despre dumneavoastră minunat, nou atins auto-disciplina.

Cele mai simple modalități de a slăbi de acum înainte

1Curios despre aceste sfaturi și multe altele? Citiți mai departe pentru unele dintre cele mai simple moduri de a pierde in greutate incepand de acum. Și pentru mai multe sfaturi uimitoare de pierdere în greutate, asigurați—vă că sunteți conștienți de alimentele care conduc cea mai mare pierdere în greutate pentru femei atunci când deschideți frigiderul, primul lucru pe care îl vedeți nu este o legumă-de ce?!. “întreabă Candice seti, .  Pentru că legumele tale sunt ascunse în sertarele din partea de jos. Deci, atunci când deschideți frigiderul în căutarea unei gustări, este mult mai puțin probabil să mergeți la legume.

Tindem să ne concentrăm asupra a ceea ce este la nivelul ochilor. Deci, este foarte probabil să mergeți la o gustare care este la nivelul ochilor în frigider. Din același motiv, spune ea, nu ar trebui să vă ascundeți gustările sănătoase în recipiente opace. Este mult mai probabil să alegeți lucruri pe care le puteți vedea, adică învelite în folie saran sau Tupperware clar, nu lucruri ascunse în staniol.

Așa că păstrați legumele și opțiunile alimentare sănătoase în recipiente clare și ascundeți gunoiul în sertare.Și pentru mai multe informații utile care vă pot ajuta să pierdeți în greutate, asigurați-vă că sunteți pe deplin conștienți de modurile mascate în care câștigați în greutate și nu știți. Dieterii de succes sunt adesea experți în implementarea unuia dintre cele mai vechi trucuri din cartea de pierdere în greutate arta auto-înșelăciunii.

Pierderea în greutate a cuplurilor într-un cadru clinic atent monitorizat

2Și una dintre cele mai bune metode pentru a te păcăli să mănânci mai puțin este să încerci să-ți faci masa să pară cât mai mare posibil. “Dacă mâncați niște brânză, asigurați-vă că o grăbiți și o răspândiți pentru a acoperi o suprafață mai mare față de feliere recomandă Shena Jaramillo MS, RD, observând câteva trucuri grozave pe care le puteți încerca. Dacă aveți pansament pentru salată, utilizați o cantitate mică și agitați salata într-un  față de a lăsa totul să stea deasupra.”Și pentru hack-uri mai inteligente pe care le puteți încerca, nu ratați aceste liste de trucuri de pierdere în greutate mascate care funcționează total.

Un studiu constată că atunci când un membru al unui cuplu pierde în greutate, șansele sunt ca celălalt partener să piardă și o anumită greutate, chiar dacă acea persoană nu participă la nicio intervenție de scădere în greutate. Acest efect de ondulare observat în scăderea în greutate a arătat rezultate limitate în studiile anterioare, care s-au bazat pe pierderea în greutate auto-raportată a cuplurilor într-un cadru clinic monitorizat îndeaproape.

Un nou studiu de la Universitatea din Connecticut este primul de a utiliza design randomizat controlate să se uite la progresul în pierderea în greutate în cupluri, dar într-un mod mai puțin structurat în metode de pierdere în greutate disponibile pe scară largă. 30 de cupluri au fost împărțite în două grupuri. Într-un grup, un membru al cuplului a fost înscris într-un program de pierdere în greutate structurat de șase luni (Weight Watchers), care a oferit consiliere în persoană și instrumente online pentru a ajuta la pierderea în greutate.

Partenerii celor care au încercat să slăbească singuri

3În celălalt grup, un membru al cuplului a primit o fișă de patru pagini cu informații despre alimentația sănătoasă, exerciții și strategii de control al greutății, cum ar fi dimensiunea porțiunii, alegerea unei diete cu conținut scăzut de grăsimi și cu conținut scăzut de calorii. Nu s-a acordat nicio altă asistență sau s-a luat legătura cu acest grup. Cuplurile au fost definite ca fiind cele care au coabitat împreună, indiferent de starea civilă. Cercetatorii au inregistrat masuratori obiective ale pierderii in greutate la participanti si au examinat traiectoriile lor de pierdere in greutate.

Rezultatele au arătat că partenerii netratați ai celor care au încercat să piardă în greutate pe cont propriu ( participanții care au primit fișele) și cei care au participat la programul Weight Watchers au arătat, de asemenea, pierderea în greutate la trei și șase luni. Aproximativ o treime din partenerii netratați au pierdut 3% sau mai mult sau greutatea corporală inițială după șase luni, în ciuda faptului că nu au participat la nicio intervenție de scădere în greutate.

O pierdere în greutate de trei la sută este considerată un beneficiu măsurabil pentru sănătate, indicând faptul că atunci când un membru al unui cuplu participă la orice intervenție de scădere în greutate, indiferent dacă pierde în greutate pe cont propriu, se alătură unei abordări de stil de viață bazate pe comunitate, cum ar fi Weight Watchers sau lucrează cu un furnizor de asistență medicală, noul. De asemenea, studiul a constatat că rata la care cuplurile pierd în greutate este interconectată.

Dacă un membru a pierdut în greutate într-un ritm constant, atunci partenerul ar pierde în greutate în același ritm și dacă un partener s-ar strădui să piardă în greutate, la fel ar fi partenerul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*