Cum să gestionezi performanța sexuală?

De la primele emoții până la inițiere, sexualitatea este plasată sub semnul ușurinței, ambiției și reținerii. Tânărul își experimentează primele senzații solo masturbându-se. Este ca o repetare naturală înaintea celor două schimburi care îi vor permite să descopere corpul unuia (sau altuia). Înainte de vârsta medie a primului contact sexual (17 ani și 3 luni), este, prin urmare, o perioadă în care toată lumea, ghidată de un aspect cuceritor, simte o fascinație puternică, nuanțată de îngrijorări. Acesta este marele salt în necunoscut, cu întrebările sale care îl vor determina pe adolescent să se îndoiască de abilitățile sale sexuale.

Voi fi în stare. Voi ști cum. Din fericire, tulburările hormonale ajută, promisiunile acestui act sunt, de asemenea, imprimate cu o formă de ușurință în care orice este posibil. Cu primul contact emoțional cu corpul, el știe că este o lume a plăcerii care îl așteaptă și o promisiune de fericire.

Prezența celuilalt cu dorințe și așteptări diferite

1Un om nou abia ieșit din adolescență și abia crescut se profilează. În acest deceniu, el este mai încrezător în sine și în abilitățile sale erectile. Omul se află într-un joc de seducție complementaritatea sexelor își ia tot sensul. Prezența celuilalt cu dorințe și așteptări diferite, descoperirea mai senină a unei relații sexuale cu doi și împărtășirea plăcerii îi vor permite să câștige maturitate și seninătate. El învață să dea și să primească. Cu toate acestea, există întrebări cu privire la puterea angajamentului, natura exactă a sentimentelor și legătura cu cealaltă.

Ea este cea pe care o iubesc sau cea pe care o doresc ? Și când omul este îndrăgostit, îndrăznește să spună acest lucru, acceptând o formă de vulnerabilitate care merge mână în mână cu bărbăția și sexualitatea asumată, împărtășită și mai împlinită. Aceasta este perioada de afirmare sexuală amestecată cu îndoieli și certitudini. Sosirea unui copil reprezintă adesea un nou început în echilibrul sexual al omului.

Va trebui să învățăm cum să facem față unei sexualități diferite. Se pune problema relației cu corpul acelei femei care poartă sau a purtat un copil. În mod inconștient, unii au în fața lor un tovarăș care nu mai este mamă și acest lucru poate provoca o lipsă totală de dorință, de-sexualizarea cuplului și, uneori, chiar duce la defalcări sexuale. Pe de altă parte, pentru unii, această nouă responsabilitate le confirmă în puterea lor virilă și cunosc un impuls al libidoului, pe care îl vor împărtăși cu partenerul lor dacă au cunoscut, unul ca celălalt, să comunice, să păstreze contactul și să rămână iubitori în timp ce sunt părinți.

Problema îmbătrânirii îi presează. Cum rămâne cu seducția și performanța lor? Acesta este un moment în existența sa, când omul își dă seama adesea că este încă în vârful muntelui, dar că panta în declin se apropie, când ar trebui să fie în schimb preocupat de prostata sa care va începe să provoace probleme.

Repercusii asupra performanței sexuale

2Anticiparea, ca și femeile care se consultă în mod regulat în momentul menopauzei, este de a preveni și de a se menține în formă cât mai mult timp posibil. Dar, pentru unii, trecerea carantinei este doar o perioadă de așteptare pentru anii cincizeci care înseamnă sfârșitul bărbăției, când adesea nu este nimic.

Dar poate induce temeri și poate avea repercusiuni asupra performanței sexuale. Pentru că, pentru a avea o erecție, trebuie mai întâi să fii relaxat. În schimb, acceptarea anilor cu înțelepciune înseamnă menținerea încrederii în sine, experiența ajutând la descoperirea unei sexualități mai senzoriale, cu siguranță mai puțin înflăcărată, dar mult mai tandră și mai romantică. Suficient pentru a aborda viitorul cu seninătate.

Eșecuri uneori, dar mai ales o sexualitate împlinită, pentru că dacă există ceva care nu moare http://jmed.ro/effectero-mijloace-pentru-intarirea-erectiei-masculine/ niciodată, este dorința sexuală. Și când totul a mers bine până acum, de ce nu ar continua ? În plus, acesta este un moment de cotitură în viață, unde copiii vor părăsi în curând cuibul, unde problemele profesionale s-au diminuat. Toate condițiile sunt îndeplinite pentru a se bucura pe deplin de o

Relațiile carnale sunt mai puțin instinctive

3Acesta este momentul în care dar mai concentrate pe relația emoțională. Ne-am iubit ca nebunii pe băncile facultății. Dar astăzi, nu mai împărtășim nimic  spune Stephanie, 49 de ani. Soțul meu a fost în curând gelos pe copii. De-a lungul anilor, a devenit agresiv față de mine. Mi am oprit studiile pentru a  mi întemeia o familie și, când am vrut să reiau o viață profesională-sunt corector în publicare-mi-a disprețuit profesia, nu suficient de profitabilă pentru gustul său. Suge repetă adesea.

Mă simt devalorizat. Prezența Lui mă asuprește. Mă stresează ! Divorț ? Am rezistat pentru copii. Observațiile nu trebuie neapărat să fie excesive pentru a “răni” partenerul. “Nu ai umplut tubul de pastă de dinți ! De ce nu ai luat gunoiul.

Aceste mici reproșuri, aproape inofensive, sfârșesc, zilnic, modificând ego-ul celuilalt. Și declanșează stresul.sexualitate care se adaptează unui corp în schimbare, la erecții mai puțin frecvente, cu un timp de recuperare mai lung, dar la fel de satisfăcător. Sexualitatea este moale, lentă, punctată de mângâieri, erotism și preludiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*