Structura programului conectat la genele de hipertensiune arterială

De cercetare a cancerului  evaluate în mod cuprinzător în contextul

De cercetare a cancerului  evaluate în mod cuprinzător în contextulCentrul de oncologie, precum se concentrează pe legătura de biomarkeri cu imagistica strategiile și rezultatele clinice ca la momentul diagnosticului, precum și pe tot parcursul programului de condiție, cu obiectivul de a localiza optime de markeri, precum și proceduri pentru diagnosticare timpurie a bolii maligne și, de asemenea, opțiunea de tratament cercetarea este manipulat într-o strânsă colaborare între clinică și divizii de completare în scopul de a efectua tratament personalizat.

Se presupune studiu chirurgicale nanotehnologie problema este tratată în strânsă participarea cu výkumnými mediu de lucru în Germania, Franța și statele UNITE ale americii – o comună de grant cu oncologice loc de muncă în New York și Houston cardiovasculare cercetare – concentrat pe problema de hipertensiune, de boli cardiace coronariene în ceea ce privește genetice, analiza și, de asemenea, de restaurare.

Preocuparea este ocupat parțial pogramul-cadru al UE studiu de cercetare organ faptul că nu și, de asemenea, de decontare autoritățile – acest studiu este realizat în strânsă colaborare cu facultatea de medicamente, marea BRITANIE Pilsen, și se referă în mod specific la eliberarea insuficienta a rinichilor, precum și ficat. Problema este abordată atât în cadrul cercetării de bază-cercetări experimentale de studiu pe animale și aplicate în cercetarea dezvoltarea de noi proceduri de analiză pentru utilizarea genomică și proteomică personalizate medicina de Predare spital este proactiv asociate cu activitățile societății europene pentru preventivă, predictive.

Precum și medicina personalizată,

Precum și medicina personalizată,Care are sediul în Bruxelles, precum și având în vedere că 2008, FN ia parte la remediul sugerat metode pentru genomica precum și proteomică, mai ales în oncologie, precum și alte programe de screening pentru prenatale și neonatale diagnostic. În următoarea parte a idee este planul de studiu discutat în privat domenii priorități în domeniile de studio CARDIOVASCULARE Precum și CEREBROVASCULARE STARE prioritatea de cercetare studiul de cardio precum și cerebrovasculare, boala continuă să fie complet optimizarea tratamentul bolilor coronariene boli cardiovasculare hipertensiunea arteriala este studiu de cercetare rezolvate în strânsă colaborare cu LFUK Pilsen, în cazul în care există 2 locuri de munca de cercetare în cadrul a 7.

În plus, existente, precum și de cercetare organizat hipertensiune arterială în primul rând descrie căutarea pentru o modalitate de a localiza bolnav în primejdie de dificultăți precum și cum pentru a preveni apariția acestor probleme. În domeniul de accident vascular cerebral studiu de cercetare este axat pe studiul de biomarkeri, care ar permite primară pentru evitarea și, de asemenea, în continuare, pe biomarkeri, care ar permite monitorizarea efectului terapiei, apropierea de diagnostic și, de asemenea, ține un ochi pe cursul bolii llimita dintre cercetare kardiologickým precum și procedura chirurgicala este o preocupare abordate de condiții vaselor de sânge anevrisme ale aortei abdominale, boli de končetinových arterelor.

Această problemă este tratată cu atenție,

Această problemă este tratată cu atenție,Atât în ceea ce privește markerii biologici, ereditari, cu toate acestea, în primul rând din punct de vedere al optimă de tratament medical. Personalul de la spitalul Universitar de mai jos la un nivel semnificativ a contribuit la opțiunea de sarcina 7. Structura programului – sarcina MANIE – cehe participarea la slujbă au responsabilitatea de prof. Mudr. Třeška. PROCESUL METABOLIC Precum și CONDIȚII de NUTRIȚIE, boli ENDOCRINE, DIABET ZAHARAT ZAHARAT prioritatea în acest domeniu de studiu este diabetul zaharat 2. natură, efectuată pe care, de Asemenea.

Interior facilitate, care este concentrată cea mai mare parte cu privire la problema de energic prevenirea probleme de diabet. În endocrinologie studiu în FN se referă la evitarea unor probleme de funcție în insarcinate, diagnosticul și tratamentul de boli autoimune ale glandei tiroide si a glandelor suprarenale. În mediul de lucru de os ratei metabolice, de studiu este concentrată în principal pe perturbări ale osoase metabolice proces în copilărie de lungă durată personalizat are un Mentor unitate de asistență medicală de evitare dislipidemie, efectuate în structura națională și, de asemenea, la nivel mondial multicentric studii de cercetare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*