Gestionarea vedere slabă

4

Dacă doi oameni sunt miop, este mult mai probabil copiii lor vor fi miop. Cu toate acestea, dacă un copil petrece mult timp citind sau lucrând de aproape și nu prea mult timp afară, este posibil să aibă nevoie de ochelari de lectură. Dar dacă copiii sunt crescuți în mediul potrivit, ei pot menține o vedere bună fără a suferi dureri de cap și să se descurce bine la școală și alte activități. Inculce Obiceiuri Bune.

Există o mulțime de obiceiuri bune pe care le puteți inculca în copilul dvs. pentru a le împiedica să se lupte cu vederea slabă. Cei mai mulți copii aceste zile transporta dispozitive digitale cu ei oriunde călătoresc.

Încurajați obiceiuri alimentare sănătoase

1Am văzut copii cu telefoane și iPad-uri în trenuri, în fața unui cinematograf și, desigur, acasă. Trebuie să limitați timpul petrecut de copiii dvs. pe aceste dispozitive. Aceste gadget-uri, de asemenea, nu ar trebui să fie ușor accesibile. Și în schimb, ar trebui să acționeze ca o recompensă. Copiii ar trebui, de asemenea, să fie încurajați să petreacă mai mult timp în aer liber decât să se joace sau să stea în fața unui televizor. Motivați-i să se joace cu copiii vecinului sau să găsească timp pentru a juca un joc cu mingea cu ei. Asigurați-vă că sunt activi pentru o mare parte a zilei. Oferiți vitamine pentru vedere

Furnizarea de vitamine pentru vedere este o altă modalitate de a vă asigura că încurajați obiceiurile alimentare sănătoase și un stil de viață îmbunătățit în general. Aceasta include consumul de alimente potrivite care oferă vederii copiilor dvs. un impuls mare. Dar alimentele sănătoase nu trebuie neapărat să fie plictisitoare.

Copiii dvs. pur și simplu nu vor mânca un întreg castron de salată. Dar dacă încercați să includeți legume verzi într-o omletă, sandwich sau paste, acestea vor consuma toate vitaminele potrivite. Încurajați-vă copiii să mănânce și citrice, pește, ouă și nuci. Aceste alimente conțin o mulțime de nutrienți și vă ajută copilul să mențină o dietă bine echilibrată. Obțineți un examen de ochi Timpuriu. În timp ce obiceiurile bune și o dietă sănătoasă sunt importante pentru menținerea vederii, este, de asemenea, esențial să vă luați copiii pentru un examen de ochi timpuriu. Mulți copii pot suferi de o vedere slabă fără să-și dea seama.

Medicul vă va ajuta să detectați orice afecțiune timpurie a ochilor

2Un set sănătos de ochi este esențial în anii în creștere. Îi ajută pe copii să înțeleagă lumea din jur, îi familiarizează cu mediul lor imediat și cu oamenii. Vederea bună vă ajută, de asemenea, copilul să se concentreze în sala de clasă, fără a suferi dureri de cap ușoare și vedere încețoșată.

Luarea copiilor dvs. la un medic de ochi vă va ajuta să detectați orice afecțiune timpurie a ochilor care poate fi ușor corectată cu ochelari. În anii în creștere, Copiii ar trebui să obțină un examen anual de ochi făcut pentru a-i ajuta să reușească în clasă, în sport și în alte activități. Viziunea slabă poate fi ereditară într-o măsură, dar nu afectează vederea copiilor dvs. dacă se pune în aplicare o rutină sănătoasă. Dacă sunteți în căutarea unui medic oftalmolog cu experiență în Fresno, CA, rezervați astăzi o întâlnire cu Centrul de viziune Insight pentru o evaluare cuprinzătoare a vederii copiilor dvs.

Aproximativ 4 milioane de americani trăiesc cu vedere scăzută, o insuficiență vizuală cronică care nu poate fi corectată cu ochelari, lentile de contact sau tratamente medicale. De fapt, vederea scăzută și orbirea sunt principalele cauze ale dizabilității în Statele Unite.

Viziunea este definită

3Au existat aproape 500.000 de noi diagnostice de vedere scăzută în acest an și acest număr crește într-un ritm alarmant. Un studiu recent arată că vederea scăzută și orbirea se vor dubla Mai mult decât în următorii 30 de ani, cu 2, 3 milioane de oameni care se așteaptă să fie orbi și mai mult de 9, 5 milioane care trăiesc cu vedere scăzută.

Viziunea scăzută este definită de acuitatea vizuală, care este în esență claritatea sau claritatea viziunii tale. Când cineva spune că are 20/20 “viziune perfectă”, aceasta este într-adevăr o măsurare a acuității vizuale cel mai bine corectate (BCVA). În timp ce există diferite definiții tehnice de vizibilitate redusă (începând cu un BCVA, fie de 20/40 sau 20/60), acesta a evoluat într-un termen mai general care indică un dezactivarea deficiente de vedere, care interfereaza cu capacitatea de a funcționa în viața de zi cu zi și nu poate fi corectată cu tradiționale ajutoare vizuale.

Mai recent, pierderea câmpului vizual este inclusă în definiția vederii scăzute. Ceea ce înseamnă acest lucru este că puteți avea o viziune 20/20, dar aveți o vizibilitate limitată din părțile laterale ale ochilor (viziune periferică) care afectează modul în care vă trăiți viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*