Fiziopatologice proceduri adus pe de edem pulmonar neurogenic inegalitate de electrolit

Plămân transplant de par reprezinta un recunoscut metodă

Stiințifică planificată pentru oameni în incurabile în fază respiratorie faptul că nu în boli ale parenchimului pulmonar sau kardiálního nu pulmonar cu hipertensiune arterial o problemă semnificativă și, de asemenea, o limită de o mai mare varietate de transplanturi este lipsa de potrivite unități și, de asemenea.

Plămân transplant de par reprezinta un recunoscut metodă

Relevante mare de deces pe listele de așteptare și în Europa se ridică la 35%. Până la 80% din plămân este necesar să se respingă pentru funcția incorecte la momentul de mai multe organe de eșantionare, precum și acesta este de înțeles că, de multe ori, non-utilizare a acestor organe nu se bazează pe o bază rațională, ca acum vyuřívaný principiu de evaluare a funcției pulmonare este semnificativ eronate. În ultimii ani, a stabilit o abordare normotermické fosta iubita vivo perfuzie de plămâni, atunci când plămânii după colectare ar putea fi ex vivo ventilate și, de asemenea, perfuzată și, de asemenea, funcțiile lor astfel încât să poată fi revizuite și, atunci când este vorba de stimularea stabilității și dispun de astfel de grefe pot fi acceptate pentru transplant cu exact același fel de scurt și de durată rezultate ca după comune executate de degustare.

De-a lungul ex-soț vivo perfuzie sunt revizuite de către aderarea la parametrii: rezistența vasculară pulmonară (RVP = (PAP-TUR) x 80/ debit (Dyn x sec x cm-5)), fluxul cu artera pulmonară, PAF (L/min), presiunile de la nivelul căilor respiratorii, oxigenarea PO2 ei/fio2 este (mm Hg) sau Δ pv-paPO2 și bronhoscopie, x-RAY de plămâni. Conceptele de bază ale ex-soț vivo a perfuziei pulmonare sunt următoarele: încălzire și, de asemenea, perfuzia plămânilor va oferi timp pentru a restabili funcție tipică în condiții mai stricte, de ex vivo perfuzie este gestionat cu atenție.

Precum și folosește pentru plămâni de toate tehnici de protecție,

Onkotického presiune și, de asemenea, nivelul de temperatura dezechilibru sunt tratate, toate continuă să fie sânge de binefăcător coagulare aspecte, a spori, a declanșat leucocite, citokine inflamatorii, precum și nefyziologické compus-abuz de substanțe în grijă de contribuabil este curățat la fel de bine ca filteringed sistem în timpul EVLP.

Precum și folosește pentru plămâni de toate tehnici de protecție,

În prezent utilizat de către perfuzia grefei de-a lungul hipotermie induce vasculare etanșeitate și agravează problemele de plin de spălare, permite eliminarea cheagurilor de sânge de la pulmonară și circulația sângelui utilizarea înapoi perfuzie la începutul tratamentului, oferă condiții excelente pentru ocuparea forței de muncă precum și re-expansiune pulmonar atalektáz, oferă timp pentru excelenta bronșic comoda, permite transferul de ventilare caietul de sarcini volume, stres direct în plămâni, fără interferențe de peretele toracic și diafragmă, dextran în perfuzie remediu ajută la perfúzi microcirculației pulmonare ex vivo perfuzie în ziua de azi principiu poate poskytutnout cuprinzătoare.

Corective analiza de grefa înainte de transplantul de așa-numitului control de neîngrădit binefăcători poate minimiza moartea pe lista de asteptare, poate reduce aparitia de cheie grefa de tulburare precum și ar putea stimula prediktibilitu rezultatul de transplant pulmonar. Munca de pregătire a programului de fostul iubit vivo perfuzie de plămâni în republica CEHĂ a fost introdus. Utilizarea de fostul soț vivo perfuzie solicită implementarea de cursuri de perfecționare, precum și acesta este o bază ideală pentru a științifice loc de muncă chiar încurajarea pare a fi principiul de tratament al grefei în condiții ex vivo, care solicită continuarea studiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*